Heb je behoefte aan opbouwende ondersteuning bij je beeldende werk?

Tarieven & aanmelding

blikopener

Blikopener is bedoeld voor mensen met een (gedeeltelijke) kunstvakopleiding,  kunstdocenten, vormgevers, serieuze amateurs en anderen die op zoek zijn naar verdieping in hun werk of zijn vastgelopen in hun creatieve proces. Er wordt in eerste instantie uit gegaan van het platte vlak, maar allengs het traject wordt je uitgedaagd om ook andere paden te gaan bewandelen, mocht dat nodig zijn voor wat je te vertellen hebt. Zin hebben in het zoeken is een belangrijk uitgangspunt van het traject.
Blikopener is een verdiepingstraject waarin vooral vanuit de inhoud van het beeld gewerkt wordt.
Van jou wordt verwacht dat je openstaat voor hedendaagse kunst.
*docenten beeldend kunnen voor dit traject een beroep doen op hun persoonlijk scholingsbudget.

blikopener plus

In het voorjaar 2020 gaat een speciaal project van start. We noemen het blikopener plus. Drie bijeenkomsten van hele dagen, waarin een expositie voorbereid wordt op een ludieke plek die tijdens een internationaal festival een podium krijgt. Alles nog in de maak, maar in de loop van de zomer en begin najaar krijgt dit project meer gestalte en we houden je graag op de hoogte. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

smjeb, spelen met je eigen beeldtaal

Als je zin hebt om een maal in de week een avond flink aan de slag te gaan, dan is SMJEB wellicht iets voor jou. Je werkt naar opdrachten die geïnspireerd zijn door hedendaagse kunstenaars. De opdrachten zijn opgebouwd uit drie lagen: een technische uitdaging, een inhoudelijke vraag en een beeldoplossingsgerichte stelling. Een leuke serie avonden, die ook goed samen kunnen gaan met Blikopener.
Maar vooral zijn het de smaakmakers en voorbereidingen voor Blikopener!

kunstcoaching

Voor vragen over je werk, voorbereiding voor een tentoonstelling, verdieping van je thema’s, vragen om mee te nemen in je proces. Maar ook voor serieuze feedback op je werk, een steun in de rug, aai over de bol of een pak op je broek. Het kan allemaal.

Mocht je vragen hebben, en/of bezorgt de financiële investering je kopzorgen, neem dan even contact op. Ik denk graag met je mee.

Tlf: +31634725266
Via de mail :
francis@franciskilian.nl 
francis@trajectblikopener.nl

Ja, ik meld me aan...

Mijn gegevens zijn: