Heb je behoefte aan opbouwende ondersteuning bij je beeldende werk?

Tarieven & aanmelding

blikopener

Blikopener is bedoeld voor serieuze amateurs, mensen met een (gedeeltelijke) kunstvakopleiding,  kunstdocenten, vormgevers en anderen die op zoek zijn naar verdieping in hun werk of zijn vastgelopen in hun creatieve proces. Er wordt in eerste instantie uit gegaan van het platte vlak, maar allengs het traject wordt je uitgedaagd om ook andere paden te gaan bewandelen, mocht dat nodig zijn voor wat je te vertellen hebt. Zin hebben in het zoeken is een belangrijk uitgangspunt van het traject.
Blikopener is een verdiepingstraject waarin vooral vanuit de inhoud van het beeld gewerkt wordt.
Van jou wordt verwacht dat je openstaat voor hedendaagse kunst.

*docenten beeldend kunnen voor dit traject een beroep doen op hun persoonlijk scholingsbudget.

smjeb, spelen met je eigen beeldtaal

Als je zin hebt om een maal in de week een avond flink aan de slag te gaan, dan is SMJEB wellicht iets voor jou. Je werkt naar opdrachten die geïnspireerd zijn door hedendaagse kunstenaars. De opdrachten zijn opgebouwd uit drie lagen: een technische uitdaging, een inhoudelijke vraag en een beeldoplossingsgerichte stelling. Een leuke serie avonden, die ook goed samen kunnen gaan met Blikopener.
Maar vooral zijn het de smaakmakers en voorbereidingen voor Blikopener!

individuele begeleiding

Voor vragen over je werk, voorbereiding voor een tentoonstelling, verdieping van je thema’s, vragen om mee te nemen in je proces. Maar ook voor serieuze feedback op je werk, een steun in de rug, aai over de bol of een pak op je broek. Het kan allemaal.

twee daagse olieverfschilderen

In twee dagen veel informatie over verf, mediums, mengen, opzetten, drogen en vernissen. Een technische workshop aan de hand van portretten. Deze workshops duren een hele dag. Er wordt lunch geserveerd in de pauze.

 

 

 

Bereikbaar maandag en vrijdag van 9.30 – 13.00 uur
Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Francis om te kijken wat voor jou het meest geschikt zou zijn.
Via de mail :
francis@franciskilian.nl 
francis@trajectblikopener.nl
Tlf: +31634725266

Ja, ik meld me aan...

Mijn gegevens zijn: