Voor beeldend kunstenaars die verder
willen groeien: Traject Blikopener

verruim je blik

Traject blikopener is ontwikkeld voor kunstprofessionals en kunstdocenten die een boost willen geven aan eigen werk. Ben je toe aan een nieuwe impuls? Een nieuwe uitdaging? Volg een van onze inspiratie- en verdiepingstrajecten en ontdek hoe je je werk meer betekenis kunt geven. 

Voor docenten beeldend is het voor dit traject mogelijk een beroep te doen op hun persoonlijk scholingsbudget.

''Tijdens de docentenopleiding beeldend werd ik vaak gestuurd door de mening van de leraren.''

Dat kan ook niet anders: je moet natuurlijk ook gewoon een diploma halen. Door Blikopener ben ik weer op het spoor gekomen van wat ik zelf wil maken. Dit werk is een deel van mij.

– Tienke Zijlstra, docent beeldend

cursusinformatie

stimuleren

Traject blikopener stimuleert je om je eigen visie en beeldtaal te ontwikkelen door te experimenteren en buiten je comfortzone te stappen. Het daagt je uit om de inspiratiebronnen in de wereld en om je heen en je innerlijke motivatie te gebruiken.

  • kennismakingsgesprek
  • 7 groepsbijeenkomsten en individuele coaching

ontwikkelen

Wanneer je deelneemt aan het traject blikopener zul je constant leren. Door prikkelende opdrachten en uitdagend huiswerk ga je op een andere manier kijken. Daarnaast biedt het traject een excursie en tentoonstellingsbezoek aan voor meer inspiratie.

  • Excursie en tentoonstellingsbezoek¬†
  • Prikkelende opdrachten en uitdagend huiswerk

begeleiden

Francis Killian, zelf beeldend kunstaar, loodst je op een natuurlijke en integere manier door het hele kunstzinnige proces. Van brainstorm tot de uiteindelijke presentatie van je werk.

  • op de persoon afgestemde artistieke begeleiding
  • wekelijkse contacturen tijdens het hele traject

vraag meer informatie aan

Om meer informatie te krijgen over Traject blikopener of om een kennismakingsgesprek aan te vragen vul je onderstaand formulier in. Je kunt me ook direct bellen op 06 347 25 266