traject zes speelse technieken

Zes Speelse technieken  is een cursus voor schilders en tekenaars die door midddel van korte opdrachten en steeds nieuwe input hun vaardigheden willen ophalen.

In dit traject staat plezier en vaart in werken en onderzoeken centraal. Belangrijk in deze cursus is dat je zin hebt om nieuwe invalshoeken te bekijken, behoefte hebt aan inspiratie en in het bezit bent van een degelijke portie experimenteerdrang.

Aan de hand van hedendaagse figuratieve kunstenaars wordt steeds een opdracht gegeven die je stimuleert om je persoonlijke verhaal spelenderwijs te vertellen. Het programma is gericht op je eigen specifieke stijl van werken en uitdrukken. Maar de lessen zijn ook een stimulans om thuis eens lekker aan de slag te gaan.

Ervaring in tekenen en schilderen is wenselijk maar niet noodzakelijk.
Werk van Rineke Bootsma
ingrid jantzen, deelnemer schildercursus SMJEB, traject Blikopener, nijmegen

gewoon weer eens uitproberen

In het traject wordt gewerkt met papier, inkt, krijt, verf, sjablonen, en wat je nog meer kan bedenken. Technieken en drijfveren van hedendaagse kunstenaars worden bekeken en uitgeprobeerd. Het leukste is het experimenteren, ontdekken en spelen met de materialen die die avond voorhanden zijn.

Belangrijk is dat je anders gaat kijken terwijl je uitprobeert.

aanmeldformulier

Wil je direct aanmelden? Leuk! Selecteer eerst voor welk traject je je wilt inschrijven en vul vervolgens de aanvullende informatie in. Dan kunnen we beginnen.