Voor beeldend kunstenaars die verder
willen groeien: Traject Blikopener

blikopener 1 exposeert!

flyer_expo_blikopener-1

Expositie ‘Tussentijd’ in de Plataan

‘Prachtig is de onsterfelijkheid, maar wat doen wij in de tussentijd?’ J. Bernlef

Op 13 mei 2016 om 16.30 zal in de foyer van de Plataan in Meppel de expositie ‘Tussentijd’ worden geopend.  je bent hierbij van harte uitgenodigd.

Elf deelnemers aan het opleidingstraject Blikopener hebben onder begeleiding van beeldend kunstenares Francis Kilian drie maanden intensief gewerkt aan een serie beeldend werk met als thema ‘Tussentijd’. De tekeningen en schilderijen zijn van 13 mei tot 1 juli te zien in de Plataan. Op werkdagen is de expositie geopend van 9.00 uur tot 22.00 uur.

In het beeldend werk is ’Tussentijd’ op verschillende manieren uitgewerkt, zowel figuratief als abstract. Er is gebruik gemaakt van verschillende technieken en materialen. Zo zijn er o.a. bijzondere zelfportretten, integer abstract werk, fijn schilderwerk en expressionistische pastels te zien.

Het eenjarige traject Blikopener is erop gericht tekenaars en schilders inspiratie en verdieping te bieden, waarbij het persoonlijke proces centraal staat. Middels diverse opdrachten wordt toegewerkt naar een presentatie van eigen werk. Het resultaat is een intieme expositie waarbij ruimte is voor de verscheidenheid en verbondenheid van de kunstenaars.

————————————————————————————————————————————–

Meer informatie: Francis Kilian, 0634725266; www.trajectblikopener.nl

Adres de Plataan: Vleddersestraat 3a Meppel