Voor beeldend kunstenaars die verder
willen groeien: Traject Blikopener

bureau buitenbereik gaat starten !

De natuur geeft rust en is goed voor een frisse neus, maar er is méér. Struinend langs paden, beken, velden en bosranden duiken niet zelden grote en kleine levensvragen op. Al wandelend mijmeren we over antwoorden op die vragen – of op z’n minst een begin daarvan. Bureau Buitenbereik organiseert een traject waarin de deelnemers hun eigen Grote en Kleine Levensvragen vertalen naar kunstwerken, die op 9/10, 16/17 en 23/24 september 2017 aan publiek worden getoond op landgoed ’t Ende in Het Reestdal, natuurgebied van stichting Het Drentse Landschap (nabij Meppel).

Het traject bestaat uit 7 bijeenkomsten (in Zwolle en De Wijk bij Meppel) waar je inhoudelijke input, workshops en begeleiding krijgt door kunstenaars/kunstdocenten. De startdatum is diavond 7 maart. In het natuurgebied wordt een expositieruimte gecreëerd. En er verschijnt een boekje over het project. Alle kunstvormen en creatieve disciplines zijn welkom (ook film/video/fotografie en installatiekunst).

Kosten deelname traject: 250 euro. Meer weten of aanmelden?

Mail naar info@storingaub.nl of bel 06 24613047 (Stephanie Jansen).

Bureau Buitenbereik is een samenwerking van Traject Blikopener (Francis Kilian) en Storing AUB (Stephanie Jansen) en wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Het Drents Landschap en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

www.trajectblikopener.nl

www.storingaub.nl

www.drentslandschap.nl

www.cultuurfonds.nl